Hayvansal protein kaynaklarına göre ayrıcalıklı bir yeri olan balığı sık tüketmemiz gerekiyor. Peki ama nasıl? Balığı nasıl pişirelim? Dr. Murat Kınıkoğlu balık pişirmenin inceliklerini anlatıyor.
"Kınıkoğlu Diyeti" adlı kitabıyla bilimsel çalışmaların ışığında “uzun ve sağlıklı” bir yaşamın “beslenme” sırlarını anlatan Kalp Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Kınıkoğlu, genetik yapımıza uygunluk açısından diğer hayvansal protein kaynaklarına göre ayrıcalıklı bir yeri olan balık hakkında önemli bilgiler veriyor.
Balığın faydaları hakkında bilgi almak için Balık hakkında tüm gerçekler yazımıza bakabilirsiniz. Birazdan okuyacağınız yazıda, Dr. Kınıkoğlu'dan balığı pişirme inceliklerini bulacaksınız. Şimdiden afiyet olsun!
devamı burda tık tık
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder