4 Eylül 2017 Pazartesi

Genç ve Dinç görünmek için tüyolar

Genç ve sağlıklı kadınların daha güzel göründüğünü hepimiz biliyoruz. Genç kalabilmek, sağlıklı ve güzel görünebilmek için sizce neler yapılabilir?


Bu yazımızda bundan bahsetmek istiyorum.30 lu yaşlardan sonra, aynaya baktığınızda cildinizde ufak kırışıklıklar, cilt renginde değişmeler, cildin formunda gelişen farklılıklar görürsünüz. Bu yer çekimi denen şeyi hiç sevmiyorum ben. Daha genç görünmek için öncelikle sağlıklı bir cilde sahip olmalısınız. Bu nedenle cilt bakımınızı asla ihmal etmeyin ki; yaş 50 olunca daha sıkı bir cildiniz olsun. Şimdi iyiyim diyerek ihmal ederseniz, sonraki yaşlarda daha çok uğraşmanız gerekecek çünkü:)


Dinç, diri ve daha genç görünmek için yapmanız gerekenler şunlar.
 Önce beslenmeyle başlayalım. 
Hayatınızdan suyu, sebzeyi ve meyveyi kesinlikle eksik etmeyin. 
Cildinizi nemlendirin ve güneş ışığından koruyun. ,
Sigarayı terk edin. 
Spor yapın. 
Sabit kiloda kalın ve stresten uzak bir yaşam sürün.

Sizi yaşlı gösteren yüz kusurlarınızı makyaj ile kapatın. Ten makyajınızda aydınlatıcı kullanın.
Bu sizi daha fresh ve ışıltılı gösterecektir.

Saçlar çok önemli



Saçlarınız cansız ve mat görünüyorsa, sık sık dökülme sorunu yaşıyorsanız, saçınızı canlandıracak maskeler kullanabilirsiniz. Daha kısa saç kesimi daha genç göstereceğinden, saç şeklinizi değiştirebilirsiniz. Dökülmelere karşı bir şampuan ile saç dökülmesinin önüne geçebilirsiniz.


Dudakların parlak ve diri gözükmesi çok önemli. Çok fazla güneş ışığına maruz kalan dudaklarda zaman içinde renk ve form değişikliği oluşur. Dudak kenarlarında oluşan minik çizgiler için kırışıklık kremi mutlaka kullanın. Dudak makyajı yapmadan önce dudaklarınızı iyice nemlendirin. Kuru ve çatlamış dudakların görüntüsü kadar itici bir görüntü daha olamaz bu yüzden dudak peelingi yapabilirsiniz. Hem de çok basit malzemeler ile. Toz şeker ve kahve kullanabilirsiniz dilerseniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder